ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

H Citroen ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ A.E. ιδρύθηκε το 1990 με στόχο την άριστη ποιότητα του service των αυτοκινήτων Citroen. Παραμένοντας προσηλωμένη στον ίδιο στόχο, σήμερα η εταιρεία επιδιώκοντας την περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας, έχει διευρύνει τις υπηρεσίες της και στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων Citroen αλλά και στις ανταλλαγές με ποιοτικά και εγγυημένα αυτοκίνητα όλων των εταιριών.

Στη Λεωφόρο Κηφισού 158 (Γέφυρα Ροσινιόλ) βρίσκονται οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ολοκληρωμένου συγκροτήματος της Citroen ΩΜΕΓΑ ΕΛΛΑΣ, όπου σε ένα χώρο 4.000 τετραγωνικών μέτρων, αλλά και στο Υποκατάστημά μας στη Λεωφόρο Μεσογείων 487 (Έναντι ΕΡΤ)  στεγάζονται τα παρακάτω τμήματα: 

  • ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ CITROEN & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 
  • ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ SERVICE 
  • TMHMA ΦΑΝΟΠΟΙΙΑΣ 
  • ΤΜΗΜΑ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ CITROEN 

Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, αποτελεί την καλύτερη πρόταση για την αγορά και συντήρηση του δικού σας Citroen. 

Είμαστε ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Πανελλαδικά) για 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, και κατά σειρά ετών ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΓΚΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ. 

Σας ΕΓΓΥΟΥΜΑΣΤΕ την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ώστε να διατηρηθούμε στην ΠΡΩΤΗ θεση της επιλογής σας!