ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2

Με σεβασμό στο περιβάλλον χάρη στην 100% ηλεκτρική λειτουργία οδήγησης, το AMI προσφέρει εύκολη και απεριόριστη πρόσβαση στο κέντρο των πόλεων. Ένας νέος τρόπος μετακίνησης που ανταποκρίνεται στα αστικά ζητήματα κινητικότητας του σήμερα και του αύριο.

ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ

Η τεχνολογία της 100% ηλεκτροκίνησης  δίνει στο αυτοκίνητο τη δυνατότητα να κινείται εντελώς αθόρυβα, προσφέροντας έτσι ακόμα περισσότερη άνεση και ηρεμία στους επιβάτες του. 

ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ 16 ΕΤΩΝ*

Με δίπλωμα ή χωρίς, το ΑΜΙ φτιάχτηκε για εσάς. Χάρη στη σταθερότητα και τη μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα των 45χλμ/ώ, το ΑΜΙ σας εξασφαλίζει άνετη και εύκολη οδήγηση. Το AMI μπορεί να οδηγηθεί εξίσου εύκολα από έναν έφηβο, νέους ή ενήλικες για σύντομες διαδρομές εντός και εκτός πόλης. Το Citroën AMI αποτελεί επίσης μια ιδανική λύση για καθημερινές διαδρομές όπως σπίτι-γραφείο. Μπορεί να οδηγηθεί από 16 χρονών με δίπλωμα μοτοποδηλάτου (κατηγορία ΑΜ).

*Χωρίς άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Με βάση τις κατηγορίες αδειών οδήγησης (όπως διαμορφώνονται με το Π.Δ. 51/2012), απαιτείται άδεια οδήγησης κατηγορίας ΑΜ με ελάχιστο όριο ηλικίας το 16ο έτος για την χορήγηση αυτής. https://www.yme.gov.gr/metafores/adeies-odigisis

ΑΠΛΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

Η οδήγηση του AMI είναι ιδιαίτερα απλή διότι απουσιάζει μοχλός ταχυτήτων ή συμπλέκτης. Ο επιλογέας αλλαγής προγράμματος κίνησης διαθέτει μόνον 3 πλήκτρα: D, N και R για οδήγηση, νεκρά, ή όπισθεν αντίστοιχα.

ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ3 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΟΧΗ 220V

Συνδέστε το ενσωματωμένο καλώδιο που βρίσκεται στην πόρτα του συνοδηγού, σε μια συμβατική πρίζα, και φορτίστε το AMI σε μόλις 3 ώρες.

75 ΧΛΜ. ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Το AMI προσφέρει αυτονομία κατάλληλη για τις σύντομες καθημερινές σας διαδρομές. Πολύ μεγαλύτερη από τη μέση απόσταση που διανύετε κάθε μέρα, σας εξασφαλίζει άνετη μετάβαση σε ένα ραντεβού, στο γραφείο σας ή σε μία βόλτα με φίλους.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

* Υποχρεωτικά πεδία