ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ SUV

To Νέο Citroën C3 AIRCROSS NEXT GEN SUV ξεχωρίζει στην κατηγορία των SUVs χάρη στον φρέσκο, δυναμικό και γνήσιο χαρακτήρα του. Κoμψό και αυθεντικό, επιβλητικό και επαναστατικό ήρθε για να κλέψει όλες τις εντυπώσεις! Μπορείτε πλέον να γίνετε κυρίαρχοι στο δρόμο καθώς το νέο Citroën C3 Aircross με το σύστημα Grip Control με Hill Descent Assist, είναι έτοιμο να κατακτήσει όλους τους τύπους εδάφους.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟ & ΕΥΡΥΧΩΡΟ

Με την ευρύχωρη, έξυπνη διάταξη χώρων, συνδυάζει ένα κορυφαίο εσωτερικό ενώ παρέχει εξαιρετική άνεση σε όλους τους επιβάτες. Χάρη στην ευρηματική του σχεδίαση και το ύψος του αμαξώματός του, το Citroën C3 Aircross παρέχει 5 μοναδικά άνετα καθίσματα που προσφέρουν  γενναιόδωρο χώρο για τα πόδια και την κεφαλή. Ο περιορισμός των αποσκευών ανήκει πια στο παρελθόν καθώς διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πορτμπαγκάζ στη κατηγορία του: χωρητικότητα ρεκόρ 410 λίτρων, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι τα 520 λίτρα με την αναδίπλωση του διαιρούμενου και ανεξάρτητα συρόμενου κατά 2/3 - 1/3 πίσω καθίσματος. Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, το κάθισμα του συνοδηγού αναδιπλώνεται πλήρως κάνοντας έτσι δυνατή τη μεταφορά αντικειμένων μήκους έως και 2,4 μέτρα!

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: MIRROR SCREEN

Η λειτουργία Mirror Screen, που συμπεριλαμβάνει το Android Auto, το Apple Car Play ™ και το MirrorLink®, σας επιτρέπει να απολαύσετε το περιεχόμενο των πολυμέσων και τις εφαρμογές του smartphone σας με ασφάλεια, διπλασιάζοντάς τα στην οθόνη αφής 7 ιντσών για ακόμα πιο εύκολη χρήση.

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

Το νέο Citroen C3 AIRCROSS NEXT GEN SUV φροντίζει για την απόλυτη ασφάλεια σας. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες οδήγησης προβάλλονται έγχρωμες σε μια διάφανη αναδιπλούμενη επιφάνεια που βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού, ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Το Νέο Citroën C3 Aircross καλωσορίζει μια νέα, καινοτόμο δυνατότητα για άμεση, ασύρματη φόρτιση. Ξεγνοιάστε από τα καλώδια, τους φορτιστές και την πολύπλοκη χρήση τους και απολαύστε μια νέα εποχή συνδεσιμότητας και τεχνολογικής εξέλιξης που διατίθεται στο νέο Citroën C3 Aircross.

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ

H ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή του Νέου Citroën C3 Aircross με εκτεταμένη γυάλινη επιφάνεια και μεγάλο εύρος ανοίγματος, κάνει τις μετακινήσεις σας ακόμη πιο ευχάριστες. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα σε όλους τους επιβάτες της καμπίνας ενώ παράλληλα παρέχει φωτεινότητα στο εσωτερικό, ενισχύοντας την αίσθηση της ευρυχωρίας και επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον. Κάθε ταξίδι σας γίνεται μια μοναδική εμπειρία!

ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Εξοπλισμένο με μια πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, εξασφαλίζει κορυφαία ασφάλεια και ξεγνοιασιά στις μετακινήσεων σας:

○ Ανίχνευση ορίου ταχύτητας & σύσταση προς τον οδηγό

○ Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος

○ Αυτόματη εναλλαγή φώτων

○ Σύστημα ειδοποίησης για ακούσια αλλαγή λωρίδας (AFIL)

○ Coffee Brake Alert

○ Είσοδος & εκκίνηση χωρίς κλειδί

○ Υποβοήθηση εκκίνησης σε δρόμο με κλιση

ΜΕ 85 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ: ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ!

Με οκτώ διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, τρεις χρωματισμούς οροφής και τέσσερα Πακέτα Χρωμάτων, το Νέο Citroën C3 Aircross προσαρμόζεται στο δικό σας προσωπικό γούστο. 85 μοναδικοί συνδυασμοί είναι διαθέσιμοι για εσάς!

ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Το νέο Citroën C3 AIRCROSS NEXT GEN SUV με πλούσια γκάμα υπερσύγχρονων οικονομικών και αποδοτικών κινητήρων τελευταίας γενιάς, με εξαιρετικά δυναμικό χαρακτήρα, αναβαθμισμένη τεχνολογία, παρέχει γνήσια οδηγική άνεση και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα SUV. Στις εκδόσεις βενζίνης, η νέα σειρά κινητήρων PureTech περιλαµβάνει τον ατµοσφαιρικό PureTech 82hp, καθώς και τους βραβευμένους Turbo PureTech 110hp και PureTech 130hp. Στις εκδόσεις πετρελαίου, οι κινητήρες BlueHDi 100hp και BlueHDi 120hp ενσωµατώνουν τεχνολογία συνεχούς επεξεργασίας των καυσαερίων, ανταποκρινόµενοι έτσι στο πρότυπο Euro 6.1.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE