ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η Citroën παρουσιάζει το νέο C4 Cactus, το καινούργιο compact hatchback. Το C4 Cactus έχει εξελιχθεί ολοκληρωτικά στους τομείς της άνεσης, της τεχνολογίας και των κινητήρων , παραμένοντας ταυτόχρονα πιστό στα μοναδικά του προτερήματα στον τομέα της ξεχωριστής προσωπικότητας, της σχεδίασης και της καινοτομίας.

Χάρη στην ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) – (Προοδευτικά Υδραυλικά Στοπ) και τα καινοτόμα Advanced Comfort Καθίσματα, το νέο C4 Cactus θέτει νέα δεδομένα στον τομές της άνεσης και αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Πιστή στο DNA των μοντέλων της, η Citroën φροντίζει να καινοτομεί συνεχώς ώστε να βελτιώνει συνεχώς το επίπεδο οδηγικής άνεσης. Εξελιγμένο σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, το σύστημα ανάρτησης με Προοδευτικά Υδραυλικά Στοπ, φιλτράρει και απορροφά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος δίνοντας στους επιβάτες την αίσθηση ότι «πετούν» πάνω από το δρόμο, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα κορυφαία επίπεδε κύλισης και αίσθησης.

Το σύστημα λειτουργεί με ένα πολύ απλό τρόπο. Ενώ τα παραδοσιακά συστήματα αναρτήσεων διαθέτουν αμορτισέρ, ελατήριο και μηχανικό στοπ/τέρμα, η νέα ανάρτηση που εξελίχθηκε από τη Citroën, διαθέτει επιπλέον δύο ακόμα υδραυλικά στοπ, ένα για τη συμπίεση και ένα για την επαναφορά.

Τα καθίσματα Advanced Comfort, αποτελούν άλλη μια αποκλειστική καινοτομία της Citroën. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους συνδυάζει ενισχυμένο αφρό υψηλής πυκνότητας με επιπρόσθετο αφρώδες υλικό στη βάση του καθίσματος.  εξασφαλίζοντας κορυφαία επίπεδα άνεσης και ευεξίας. Τα Advanced Comfort καθίσματα προσφέρουν μοναδικά επίπεδα άνεσης και ευεξίας ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την μορφολογία τους και η πάροδος του χρόνου δεν αλλοιώνει την εμφάνιση τους.

 

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Οικολογικό και ευχάριστο στην οδήγηση. Ζωντάνια, άμεση απόκριση, επιτάχυνση, και οδηγική απόλαυση, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου C4 Cactus που ξεχωρίζει χάρη στο συνδυασμό της νέας πλατφόρμας χαμηλού βάρους και των τελευταίας γενιάς κινητήρων. Οι πολυβραβευμένοι, με τον τίτλο ‘Engine of the Year’, κινητήρες βενζίνης PureTech και οι κινητήρες diesel BlueHDi πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6 σε ότι αφορά τις εκπομπές NOx και τα επίπεδα κατανάλωσης. Το νέο C4 Cactus διατίθεται και με το υπερσύγχρονο αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων EAT6,  το οποίο χάρη στην άμεση ανταπόκριση στις αλλαγές ταχυτήτων προσφέρει επιδόσεις και άνεση κατα την οδήγηση. Το νέο Citroën C4 Cactus διατίθεται επίσης και με τον κορυφαίο κινητήρα 1.2 PureTech 130 S&S με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το νέο C4 Cactus αποτελεί μια νέα πρόταση στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων. Το καθαρόαιμο και εμβληματικό στυλ του αμαξώματος, αντανακλά τις κλασσικές αξίες της Citroën που τονίζονται από τις ρευστές σχεδιαστικές γραμμές, τα Airbumps® τα οποία είναι τοποθετημένα στο κάτω μέρος των θυρών, την οροφη που αιωρείται πάνω απο το αμάξωμα χάρη στην αδιάκοπη γραμμή των τζαμιών και τα πίσω φωτιστικά σώματα 3D LED. Το νέο C4 Cactus προσφέρει 31 επιλογές εξατομίκευσης καθώς οι 9 επιλογές εξωτερικού χρώματος μπορούν να συνδυαστούν με 4 χρωματικά πακέτα δινοντας σας την δυνατότητα να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς βάση της δίκης σας αισθητικής.

Στο πίσω μέρος, ο δυναμικός χαρακτήρας της εμφάνισης του νέου C4 Cactus υπογραμμίζεται από τη χυτή και καθαρή γραμμή του σχεδιασμού της πόρτας αποσκευών ενώ τα νέα τρισδιάστα 3D LED φωτιστικά σώματα, προσδίδοουν κύρος και τεχνολογική αρτιότητα.

Στο πίσω μέρος, ο δυναμικός χαρακτήρας της εμφάνισης του νέου C4 Cactus υπογραμμίζεται από τη χυτή και καθαρή γραμμή του σχεδιασμού της πόρτας αποσκευών ενώ τα νέα τρισδιάστα 3D LED φωτιστικά σώματα, προσδίδοουν κύρος και τεχνολογική αρτιότητα.

 

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

Διαφημιστικό ΦυλλάδιοΤεχνικά Χαρακτηριστικά