ΧΡΩΜΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΥΛ

Το εμπρός μέρος του Νέου Citroën C3 σηματοδοτεί μία νέα εποχή σε ότι αφορά το στυλ της γκάμας της Citroën. Περισσότερο εκφραστικό και πιο δυναμικό, το εμπρός μέρος του είναι εμπνευσμένο από το πρωτότυπο CXPERIENCE.

 

97 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ

Μοντέρνο, με χαρακτήρα που αντανακλά ζωντάνια, το Νέο Citroën C3 δε μοιάζει με κανένα άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Η διαφοροποίησή του εστιάζεται στο στυλ και τις δυνατότητες εξατομίκευσης: μέχρι 97 εξωτερικοί συνδυασμοί είναι διαθέσιμοι για να δημιουργήσετε το αυτοκίνητο το οποίο αντικατοπτρίζει την δική σας, μοναδική προσωπικότητα. Επιλέξτε ανάμεσα απο μία πλούσια παλέτα επιλογών που περιλαμβάνει:

  • 7 χρώματα αμαξώματος
  • 4 επιλογές χρωμάτων για την οροφή
  • 4 επιλογές εξωτερικών διακοσμητικών Color Pack
  • 3 διακοσμητικά αυτοκόλλητα οροφής
  • 3 μοτίβα εσωτερικής διαμόρφωσης– Νέες ζάντες αλουμινίου

 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Το Νέο Citroën C3 σχεδιάστηκε για να μετατρέπει το κάθε σας ταξίδι σε μία ευχάριστη εμπειρία. Η αίσθηση της ευεξίας στο εσωτερικό εμπλουτίζεται με την ύπαρξη των νέων καθισμάτων Citroën Advanced Comfort. Μεγάλα και αναπαυτικά καθίσματα υπόσχονται μία μοναδική εμπειρία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

 

12 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το Νέο Citroën C3 διαθέτει 12 συστήματα υποβοήθησης που εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια στην καθημερινή οδήγηση. Συμβάλουν στη διευκόλυνση κάθε κίνησης, υποστηρίζουν τον οδηγό, και προλαμβάνουν τον κίνδυνο ατυχήματος.

 

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Το Νέο Citroën C3 εφοδιάζεται με οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες τελευταίας γενιάς, που πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών Euro 6:. Πολυβραβευμένος βενζινοκινητήρας 1.2 PureTech με απόδοση 83hp και 110hp.. Πετρελαιοκινητήρας 1.5 BlueHDi με απόδοση 100hp και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ EAT6

Για ακόμα περισσότερη ευελιξία και ηρεμία στην οδήγηση, το Νέο Citroën C3 διατίθεται και με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων EAT6 (PureTech 110 S&S EAT6).

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

* Υποχρεωτικά πεδία